Reforma d’un pis de 55 m2 a Santa Coloma

El principal repte d’aquesta reforma integral va ser resoldre els problemes d’espai en un pis de petites dimensions on conviuen una parella jove amb els seus dos fills. El projecte requeria la necessitat d’aprofitar un únic espai per a albergar la cuina i el saló per tal de poder vigilar els seus fills petits, poder mantenir dues habitacions i crear el màxim d’espai per a l’emmagatzematge que necessitava aquesta família.

Els dissenyadors d’interiors Carolina Luzón i Luis Ruíz van optar per unir els espais de rebedor, cuina, sala d’estar i una habitació per aconseguir la sala principal. Es van incrementar els espais destinats a l’emmagatzematge gràcies als armaris que fan la cantonada; i a la sala es va dissenyar un banc bagul on poder allotjar més estris. A l’habitació infantil es va desplaçar l’envà per fer espai per posar un armari encastat per als petits i dos llits en llitera per aprofitar al màxim l’espai.

D’aquesta reforma cal destacar l’elecció cromàtica que combina el color fúcsia de la cuina amb el color fosc dels mobles. Aquest color tan atrevit i alegre el va triar la propietària del pis. Un punt destacat del disseny és el petit despatx que hi ha al rebedor ocult en els mobles columna de la cuina. Si vols saber més detalls del projecte no et perdis l’article sobre la reforma Sta Coloma.

Standal | Barcelona - Madrid - Eivissa

Disseny i execució de projectes

Si continues utilitzant aquest lloc, acceptes l'ús de les cookies. Més informació

Las opciones de cookie en este sitio web están configuradas para "permitir cookies" para ofrecerte una mejor experiéncia de navegación. Si sigues utilizando este sitio web sin cambiar tus opciones o haces clic en "Aceptar" estarás consintiendo las cookies de este sitio.

Cerrar