Reforma integral de pis al barri La Font de la Guatlla de Barcelona

En aquest projecte la interiorista Sandra González va tenir el repte de transformar un pis de petites dimensions on el principal problema era la manca d’espai d’emmagatzematge per a una família amb dos fills.

Es van estudiar diferents solucions per resoldre els problemes d’espai, i es va transformar la distribució del pis per poder mantenir la zona de despatx i guanyar una habitació per als petits.

Gràcies a l’altura del sostre de la zona de la sala es va idear un altell per albergar una petita zona de despatx compost per un escriptori i una llibreria que cobreix tota la paret. Un dels elements protagonistes d’aquesta estança és l’escala de color negre que dóna accés al despatx, a part de donar un toc distintiu a la sala gràcies al seu disseny permet incrementar l’espai d’emmagatzematge de l’habitatge.

En el joc cromàtic es va escollir el blanc del mobiliari i parets que aporta sensació d’amplitud i calidesa. L’elecció del parquet de fusta en roure gris clar aconsegueix donar contrast amb el blanc que predomina en tot l’habitatge.

Un altre element destacat en el disseny és la instal·lació de panells plegables per dividir les les dues habitacions infantils creant un espai únic per a jugar però amb la possibilitat de poder-les independizar en cas que sigui necessari. Si vols descobrir més detalls d’aquesta reforma no et perdis el post sobre la reforma integral St. Fructuós.

Standal | Barcelona - Madrid - Eivissa

Disseny i execució de projectes

Si continues utilitzant aquest lloc, acceptes l'ús de les cookies. Més informació

Las opciones de cookie en este sitio web están configuradas para "permitir cookies" para ofrecerte una mejor experiéncia de navegación. Si sigues utilizando este sitio web sin cambiar tus opciones o haces clic en "Aceptar" estarás consintiendo las cookies de este sitio.

Cerrar