En els últims anys el disseny d’interiors ha integrat la cuina com a espai de trobada i entreteniment de la família i també ho ha convertit en una zona oberta als visitants, per tant ha passat a ser un dels espais més significatius per al disseny d’una llar.

A Standal ens adaptem a les necessitats de cada client i ens encarreguem de que la teva cuina sigui un espai agradable i funcional amb solucions modernes que reflecteixin el teu estil de vida sense deixar de banda el valor estètic que afegeix a l’habitatge.

Reformes de cuina que milloren la qualitat de vida

A Standal portem més de 35 anys dissenyant i reformant cuines a Barcelona. El nostre equip de professionals d’arquitectura i interiorisme garanteixen un assessorament òptim en la fase de disseny i el seguiment adequat en el transcurs de les obres. Dissenyem tenint en compte els gustos del client, des del clàssic fins a les noves tendències més avantguardistes. Ens agrada cuidar fins al mínim detall adaptant-nos a cada pressupost: des de l’elecció dels materials per la resistència, durabilitat o neteja, fins a la integració del mobiliari i dels electrodomèstics, els colors dels diferents elements que conformen l’espai, fins a la il·luminació. Tot això per crear un disseny únic al gust del client i que incorpori funcionalitat, elegància i millor relació qualitat preu.

Per això treballem amb proveïdors de marques de prestigi de mobiliari, aixeteria, electrodomèstics, fogons; i també disposem d’una cartera d’industrials de fontaneria, paletes, electricistes i pintors que són garantia de satisfacció per als nostres clients.

Si vols emprendre qualsevol projecte de reforma a la teva cuina no dubtis en contactar amb nosaltres. A Standal trobaràs la millor solució per a atendre amb eficàcia les teves necessitats.

standal divisor

ELS NOSTRES PROJECTES DE REFORMA DE CUINES

VEURE MÉS PROJECTES

Standal | Barcelona - Madrid - Eivissa

Disseny i execució de projectes