5 IDEES DE DECORACIÓ D’INTERIORS PER A LA TEVA LLAR

Decoració d’interiors, 5 idees per a la teva llar

En Standal volem que aprofitis al màxim la decoració de la teva llar, per això et presentem aquestes senzilles idees DIY de decoració d’interiors en les quals han de prendre’s molt en compte el següent:

Especial atenció en la llum
Minimalisme
Donar-li molta importància als colors pastissos o blancs
Mantenir els ambients frescos
Tenint en compte aquests aspectes importants per a la decoració d’interiors del teu habitatge comencem:

1. L’espai és la clau

Quan de decoració d’interiors es tracta cal entendre que les tendències canvien, l’espai és essencial, un espai que generi un ambient net, així es millora la comunicació i la convivència. Rebutja aquells elements innecessaris, si les portes són corredisses, abatibles o senzillament no hi ha portes l’efecte visual millorarà notablement. Col·loca la TV en la paret o posa la llibreria (o aquell moble aparatós que saps que tens) par separar ambients així optimitzes cada centímetre.

reformas barcelona

2. Llum IN, foscor OUT

L’estiu és calor però volem sentir-ho solament visualment, la foscor solament atreu mes calor que atabala. Elimina aquells bloquejos de llum, treu els accessoris foscos com a mantes de llana, coixins de vellut, cortines fosques, etc. (recorda que els pots tornar a aprofitar en la següent estació). Abusa del color blanc!

Reformas Barcelona

3. Motius florals en tots els accessoris

La decoració estiuenca-tardorenca exigeix flors aquest any així que t’aconsellem buscar objectes i accessoris de la llar replets de motius florals. Cerca en amazon, mercats ambulants, outlets i tendes de decoració adorns de jardí, plats de porcellana amb motius florals i altres accessoris. Adorna espai i converteix-ho en estiuenc-tardorenc.

reformas barcelona

reformas barcelona

4. Art i pinzellades

Ara que saps que els colors clars i pastissos predominen aquesta temporada, enfoca’t a combinar-los amb llenços amb pinzellades fetes per tu mateix. Oblida’t d’anar a costoses galeries i comprar obres de famosos, sol tingues un referent estil Basquiat o Pollock i tu mateix fés pinzellades que combinin amb el color dels teus mobles. La decoració d’interiors del teu pis o casa mai es va veure millor!

Decoración de interiores

5. Plantes, plantes i mes plantes.

En aquests últims temps les plantes són un trending topic en decoració d’interiors, brinden lluminositat i frescor. El verd representa vida. Passem d’una decoració seriosa a una alegre quan fiquem plantes de fullatge verd. Es porten de totes les maneres: penjades sobre prestatges, trepadores, recolzades, en el sòl o en cistelles.

Decoración de interiores

Si vols conèixer el pressupost per reformar el teu habitatge o part de la mateixa et convidem a escriure qualsevol dubte en el nostre formulari i et respondrem el mateix dia de la teva pregunta, tan sol fes clic en el següent ENLLACI

Una salutació de part de l’equip de Standal!

Sagrada Família acabada

Quan Estarà la Sagrada Família acabada?

El temple expiatori “Sagrada Família” o mes ben conegut simplement com a Sagrada Família és un dels temples religiosos mes emblemàtics de Barcelona, principalment per la seva arquitectura i pel seu autor el reconegut arquitecte Antoni Gaudí, reconegut per la seva gran capacitat imaginativa la qual cosa li permetia projectar mentalment les seves obres abans de plasmar-la en els plànols. La construcció de l’església de la Sagrada Família inicia en 1882, i en l’actualitat àdhuc no aquesta acabada, es calcula que pel 2026 estarà la sagrada família acabada, la construcció que porta mes de 100 anys.

Sagrada família acabada

 

Sagrada Família Acabada

Una de les construccions mes emblemàtiques a nivell mundial a entrat en la seva etapa final, es calcula que pel 2026 estarà la sagrada família acabada, en l’actualitat es treballen les 6 torres immenses, que una vegada acabada sera el temple religiós mes alt del món.

 

Sagrada família acabada

 

El somni de Gaudí: La Sagrada Família acabada.

La pedra inicial i principal de la sagrada família va ser col·locada en 1882 i des de la mort de l’autor (Antoni Gaudí) en 1926, els esforços per finalitzar l’obra semblen tenir resultats positius, després de gairebé 150 anys des de la seva construcció

Una vegada acabada l’obra de Gaudí, sera una de les reformes en Barcelona amb mes transcendència i popularitat en la història de la ciutat.  En l’actualitat són milers de persones que visiten diàriament aquest temple, arribant de tots els racons del món per apreciar l’obra d’art que una vegada inicio Antoni Gaudí, quedant fascinats amb cada detall del temple.

 

Quin sera l’altura de la Sagrada Família Acabada?

La torre de Jesús, la mes alta de les 6 torres i la principal de l’obra, s’estima que aconseguís els 172 metres d’altura, arribant fer el temple religiós mes alt del món, i és que el desig de l’autor era que aquesta obra no superés els 180 metres d’altura de la muntanya de Montjuïc, la qual cosa ho estipulo abans de començar la construcció.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres o necessites un pressupost per a la teva reforma et convidem a cridar-nos o escriure’ns al nostre formulari. Standal som el millor referent de reformes en barcelona.

7 tips DIY per crear la teva zona Chill Out

Standal en Hogarmania Magazine

En aquesta segona etapa de l’entrevista feta per Hogarmania Magazine, revista liderada pel xef Karlos Arguiñano, que es dedica a la llar i receptes exquisides per gaudir en família i amics, parlem de l’arribada de l’estiu per aquest any i amb el les vacances per gaudir de la família, del sol, la brisa i el mar. Avui et portem alguns dels millors consells perquè armis la teva zona chill out.

Arriba juliol i amb ell, l’estiu, la data més esperada per molts, per gaudir de l’aire dels rajos del sol i altre; tornen les barbacoes i les bones estones a l’aire lliure, avui et donarem alguns consells per decorar el teu jardí, terrassa i gaudis de gom a gom aquesta data de l’any, que tu i els teus afins estiguin és un espai confortable per gaudir de l’estiu i les seves activitats.

Tips per escollir la teva zona chill out

1- Escollir la vegetació adequada, amb la finalitat de que perdurin durant tot l’any, així tindrem plantes diferents segons l’estació i la zona on vius.

Zona Chill out

2- Escollir adequadament la zona del jardí i la terrassa per a la teva zona chill out, d’acord a la posició del sol, ja que algunes plantes no necessiten tanta lluminositat per a la seva subsistència, i nosaltres també necessitem de l’ombra per descansar mentre rebem l’aire.

3- Determinar molt bé el lloc on serà el jardí, ja que tots no disposem d’un lloc molt gran per a est, aprofitant cada detall del mateix per donar-li naturalitat al jardí.

4- Passa’t a la nova tendència i pensa en el jardí vertical, així estalvies espai i li dónes aquest toc chic a la teva llar.

Zona Chill out

5- No et preocupis per la grandària del teu jardí, és igual si és molt gran o petit, centra’t en la decoració d’ell, ja que això és el que farà ressaltar la bellesa de la teva llar.

zona chill out

6- Ajudem al medi ambient, amb la vinculació de llums led en la nostra llar; per exemple amb llums solars que s’il·luminen al capvespre i duren quan fosqueja, a més t’estalviessis alguna cosa en la teva factura elèctrica.

zona chill out

7- La fusta sempre queda bé amb les zones verdes, s’adapta a llocs grans com a petits, alguna cosa a tenir en compte per a llocs de descans, com a seients de fusta rústica, una combinació que quedés genial en el teu jardí.

zona chill out

En Standal ens preocupem per l’experiència de la persona i la seva família, sempre apostem al confort brindant-los espai de recreació i descans, més ara que s’acosta l’estiu, per això deixem aquests tips DIY perquè gaudeixin al màxim aquesta etapa de l’any.

Reformas integrales con Standal – Ideas para crear tu zona chill out

Standal compta amb selecte grup de professionals d’òptima qualitat disposats a posar la seva experiència i coneixement a la teva disposició a l’hora de realitzar treballs d’interiorisme arquitectura reformes integrals i construcció en projectes d’habitatges, locals comercials.

Coneixem la importància de part del client al moment de realitzar una bona inversió, és per això, que Standal, empresa de reformes integrals, ofereix la millor opció al client en interiorisme, disseny i reformes per brindar-li un espai confortable, donant-li la seguretat que el resultat del treball que comencem serà de qualitat, a causa que comptem amb un personal qualificat per a aquesta labor, des de l’assessorament fins al lliurament de l’obra.

Si vols conèixer el pressupost per reformar el teu habitatge o part de la mateixa et convidem a escriure qualsevol dubte en el nostre formulari i et respondrem el mateix dia de la teva pregunta, tan sol fes clic al següent ENLLAÇ

Si desitges veure el reportatge de Hogarmanía fes clic aquí

Una salutació de part de l’equip de Standal!

 

 

CONSTRUMAT – RESUM DEL BARCELONA BUILDING 2017

Fira Barcelona Building Construmat

Construmat

Hall principal on el Costrumat rebia als seus visitants

Standal, capdavanters en reformes integrals i projectes d’arquitectura; en una ressenya sobre el Barcelona Building Construmat 2017

Construmat.

Es presenta a Barcelona la fira d’innovació de la construcció, presentant diferents materials i dissenys renovables donant principi al futur de la construcció ja que també s’implementen nous conceptes i com a plus, la implementació de la tecnologia amb la realitat virtual, domòtica i l’arquitectura sostenible en la construcció i reformes integrals d’habitatges, locals i edificis; amb l’aparició de nous i nous materials per a la consecució de les mateixes.

Els materials que estan canviant la indústria de la construcció.

La gran revolució en la indústria de la construcció és la implementació dels nous materials, deixant enrere els convencionals, com l’acer i el ciment, ja que a més de presentar un cost elevat i comporten a efectes contraproduents des d’un punt energètic, donant origen a materials amigables amb el medi ambient, pensant en la sostenibilitat, eficiència energètica i respecte pel medi ambient, per a les diferents categories:

– Espai interior
– Espai exterior
– Envolupants

Que van des de la protecció de la humitat, drenatge eficaç de l’aigua, resistència al vent i eficiència per a l’assecat de la humitat, aïllament acústic i tèrmic. Amb l’objectiu de donar-li una major resistència i durabilitat al teu espai i brindar-li una millor sensació de comoditat a l’usuari, en Standal estem aplicant aquests conceptes en els nostres treballs tant en la construcció de noves obres, com en reformes integrals i rehabilitació de façanes.

Construmat

Ceràmiques SamPedro va estar presentant el seu nou sistema ECOrec, que manté el caràcter 100% natural de la ceràmica, combinat amb la innovació de la tecnologia del rectificat aplicada als seus blocs ceràmics.

Arquitectura sostenible.

El principal objectiu d’aquesta nova tendència és reduir l’impacte ambiental que té la construcció d’edificis, i el cicle de vida del mateix fins al moment de la demolició, considerant els recursos que s’utilitzen en ell, com l’aigua, energia, gas, que es converteixen en residus que ocasiona l’edifici durant la seva estada. A continuació els principals aspectes de l’arquitectura sostenible.

La consideració de les condicions climàtiques, la hidrografia i els ecosistemes de l’entorn en què es construeixen els edificis, per obtenir el màxim rendiment amb el menor impacte.
L’eficàcia i moderació en l’ús de materials de construcció, prevalent els de baix contingut energètic enfront dels d’alt contingut.
La reducció del consum de energía per a calefacció, refrigeració, il·luminació i altres equipaments, cobrint la resta de la demanda amb fonts d’energia renovables.
La minimització del balanç energètic global de l’edificació, abastant les fases de disseny, construcció, utilització i final de la seva vida útil.
El compliment dels requisits de confort higrotérmico, salubritat, il·luminació i habitabilitat de les edificacions.

Construmat

Igniagreen exposa el sistema modular amb aljub i reg integrat per enjardinar superfícies pavimentades i presenten el panell Biofiver per a jardins verticals.

El certamen Barcelona Building Construmat és una de les exposicions del sector de la construcció més prestigioses d’Espanya i a nivell d’Europa, i es caracteritza per representar a tota la cadena de valor del sector de reformes integrals i construcció. Aquesta és ja la seva 20º edició, amb més de 30.000 m2 destinats a cobrir l’actualitat i el futur del sector de la construcció.

En aquesta fira no només s’exposen les novetats, és el lloc on es fabriquen aquestes novetats del sector de la construcció i en Standal enfocant-nos a un millor estil de vida, ens hem enfocat en els ponents que innoven dins del sector de les reformes i l’arquitectura sostenible per millorar l’estil de vida de l’usuari.

construmat

Velux presenta la seva nova finestra de teulada amb acabat pintat en blanc.

contrumat

USSPA, capdavanter europeu en la fabricació de Spa´s & Swim Spa´s de luxe tant per al client particular, com para professionals del wellness.

Un dels productes que més ens va cridar l’atenció va ser el del distribuïdor nacional Yvyra Technologies que presentava The Magnet, un sistema de desenvolupament propi, sense cargols, que permet moure taules, evitar registres, amagar cablejat, reutilitzar i accedir al subsòl en qüestió de segons. Està dissenyat amb braços flexibles amb memòria que encaixen en el rastrel fixant el paviment d’exteriors amb seguretat i solidesa.

Yvyra també mostra la tarima massissa Character, els sòls de fusta artesanals Millésime, les llosetes de fusta artesanals Opera, els parquets de roure 1OAK, el decking de fusta natural Exterpark i la tarima tecnològica Exterpark Tech.

construmat

Molt interessant la proposta de Yvyria en el Construmat

En Standal ens sorgeix la necessitat d’un canvi d’actitud en el disseny i construcció d’edificis, com a estratègia per garantir no només la conservació del medi ambient i la salut dels ciutadans, sinó també la seva qualitat de vida present i futura.

construmat

Saló “Talks” on es donaven lloc diverses conferències en diferents horaris.

construmat

Hall d’entrada i sortida de l’esdeveniment en la Fira

Standal, les reformes integrals i l’arquitectura sostenible

Com ve es cert, la tendència al canvi i la implementació de l’arquitectura sostenible és una realitat, a Standal hem adoptat aquesta filosofia i estem compromesos amb el canvi, és per això que hem optat per la implementació de materials ecològics i modernistes per a la consecució de les nostres obres.

Si vols conèixer el pressupost per reformar el teu habitatge o part de la mateixa et convidem a escriure qualsevol dubte en el nostre formulari i et respondrem el mateix dia a la teva pregunta, tan sol fes clic en el següent ENLLAÇ

Una salutació de part de l’equip de Standal!

Terrasses Reformades per Standal

Standal en Hogarmania Magazine

Standal, liders en reformes integrals; a una entrevista per Hogarmania magazine de Karlos Arguiñano

La revista Hogarmanía Magazine, revista liderada pel famós xef Karlos Arguiñano, la qual està dedicada a la llar amb les millors receptes, entrevistes exclusives, decoració, consells per a la llar i molts més continguts; ha realitzat una entrevista als nostres professionals en la qual han tractat el tema de les terrasses

refromas barcelona

Terrassa en habitatge al carrer Bruc

A l’entrevista parlem sobre les tendències per aquest 2017 i donem consells de seguretat per saber com reformar-les. Un contingut molt útil que no pots deixar de veure.

Si estàs pensant en el bon temps que ve i les ganes que tens d’organitzar menjars amb família i amics a l’aire lliure; seguidament t’ajudarem a posar al dia les vostres terrasses després de l’hivern

Aspectes fonamentals per a l’inici d’un projecte

D’acord a les necessitats del client, espai i ubicació de l’immoble que se li apliqués la reforma integral – terrassa destaquem els principals aspectes a tenir en compte per al començament d’un nou projecte, en aquest cas la reforma integral d’una terrassa:

Espai: Tenint en compte el tema en qüestió i la reforma integral d’una terrassa, l’espai igual que un altre camp d’un habitatge és de molta importància, però a diferència dels altres, aquest és un espai a l’aire lliure on hem de tenir en compte la posició del sol per aprofitar la major lluminositat possible.

Clima: el principal objectiu en aquest tema és optimitzar la llum rebuda diàriament, tenint en compte que és la nostra posició geogràfica, la bona brisa i el sol mediterrani, aprofitar al màxim aquests valors per a la terrassa que estiguem disposats a reformar.

Ambients: Depenent de l’hora del dia generarem dos ambients, ombra i llum com resulti mes agradable per al client, i d’acord als seus gustos podrà prendre el sol o simplement asseure’s i prendre un cafè.

El nostre principal objectiu és la comoditat i satisfacció dels nostres clients oferint un espai agradable i còmode d’acord als seus gustos.

standal en hogarmania magazine

Standal en Hogarmanía Magazine | Tendència pel 2017

El rumb que té les futures reformes integrals de terrasses a Barcelona barregen la senzillesa amb la naturalesa, obtenint una connexió entre la decoració interior i exterior, agrupant materials purs i linees senzilles. La vegetació pren un rol important ja que s’encarrega de la part natural oferint colors relacionats amb l’estiu donant un to de vida a l’espai que s’ha reformat.

En quant als materials s’ha de destacar que siguin aptes per estar a la intempèrie, cal tenir en compte que abans de res es tindrà en compte el pensament del client, ja que hauràn alguns que prefereixin materials orgànics i altres sintètics.

Per finalitzar direm que tots els nostres projectes tenen en compte a cadascún dels integrants de la família generant espais per al seu màxim confort, respectant els criteris normatius.

Si vols conèixer el pressupost per reformar el teu habitatge o part de la mateixa et convidem a escriure qualsevol dubte en el nostre formulari i et respondrem lo més aviat possible a la teva pregunta, tan sols has de fer un clic aquí: http://standal.es/contacto/

Pots veure l’entrevista completa al següent enllaç: http://www.hogarmaniamagazine.com/n29/0041.html

Una salutació de part de l’equip de Standal!

Standal en “La Vanguardia”

La gran rehabilitació no creix suficient

Reformes integrals

Standal ha aparegut en el suplement Diners de La Vanguardia, ens explica que la superfície corresponent a la reformes integrals va créixer un 12% en 2016 segons la COAC (Col.legi d’Arquitectes de Catalunya), el qual cataloga a aquesta xifra com “totalment decebedora. És preocupant que, encara que hagi pujat lleument, la reforma integral encara està sota l’obra nova”

Escassa cultura rehabilitadora.

Mentre que el ràtio de rehabilitació per càpita de mitjana als països d’Europa Occidental va aconseguir els 1462 euros anuals, a Espanya solament va ser de 590 euros segons dades de Euroconstruct. Per Comerón a Espanya mai s’ha tingut molta cultura de manteniment i solament invertim entre un 2 i 4% del valor del nostre immoble per tenir-ho en bones condicions.

Amb l’objectiu de redreçar aquesta situació el Col·legi d’Arquitectes demana a les institucions entre altres mesures “més ajudes i millores de finançament, una simplificació del marc normatiu, més coordinació entre les administracions i un pacte consensuat, per la renovació urbana en tot l’àmbit català”.

Una altra dada significativa de la COAC és que dels 119 projectes visats en tota Catalunya durant el 2016 que superen els 5000m², solament cinc corresponen a intervencions en rehabilitació en la categoria d’habitatge (quatre a Barcelona i una a Berga).

En canvi, Óscar Nieto, director general de Standal empresa de reformes integrals, arquitectura, interiorisme i projectes hotelers i centres comercials, percep que “la rehabilitació s’està reactivant molt a Barcelona, encara que normalment es fa quan hi ha una transacció d’un edifici buit no massa gran, d’entre 600 i 1000 m², la tipologia per la qual hi ha mes oferta”.

Edifici de 4705m² en el Raval el projecte del qual de Reforma Integral preveu 22 pisos i 100 places de pàrquing

Més reformes integrals petites.

Una altra dada significativa de la COAC és que dels 119 projectes visats en tota Catalunya durant el 2016 que superen els 5000m², solament cinc corresponen a intervencions en rehabilitació en la categoria d’habitatge (quatre a Barcelona i una a Berga).

En canvi, Óscar Nieto, director general de Standal empresa de reformes integrals, arquitectura, interiorisme i projectes hotelers i centres comercials, percep que “la rehabilitació s’està reactivant molt a Barcelona, encara que normalment es fa quan hi ha una transacció d’un edifici buit no massa gran, d’entre 600 i 1000 m², la tipologia per la qual hi ha més oferta”.

empresas reformas integrales

Adaptació d’un espai semi – industrial de 300m² al centre de Barcelona transformat en un loft de disseny

Així, Nieto assegura que prop del 30% de la nostra activitat actual és les reformes integrals en edificis, assegurant que pel 2017 hi ha molt bones perspectives.

reformas barcelona

Recreació de com quedarà un bloc de 16 habitatges a la zona alta de Barcelona que s’està rehabilitant integralment

En opinió d’Oscar Nieto, “la gent aquesta cada vegada mes conscienciada de la rehabilitació, però sovint els feta enrere el 21% d’IVA a pagar en les grans reformes”

Si vols conèixer el pressupost per reformar el teu habitatge o part de la mateixa et convidem a escriure qualsevol dubte en el nostre formulari i et respondrem el mateix dia de la teva pregunta, tan sol fes clic aquí: FORMULARIO.

Una salutació de part de l’equip de Standal!

10 Solucions intel·ligents i simples per a habitatges petits

Un gran problema que es té en viure en un habitatge petit és com optimitzar l’espai. Per tal motiu Standal et porta 10 solucions intel·ligents i simples per a pisos o cases petites que faran que puguis aprofitar fins a l’últim centímetre disponible del teu habitatge. A continuació dissenys que brinden solucions creatives que estem segurs et van a inspirar i servir.

Assabenta’t aquí en Standal!

1. Sala d’estar amb sorpresa

Reformas integrales Barcelona

empresa de reformas integrales

Tot sembla normal, Veiem calaixos sota l’estructura de la butaca, però si llevem el coixí, descobrim alguna cosa sorprenent:

Més lloc de magatzematge!

Aquesta és una excel·lent solució per a pisos o casa que no tenen molt espai de magatzematge, fent que sigui molt més àmplia i en ordre.

2. Una paret com a base per assecar la roba

Ara observem com amb una simple instal·lació podem penjar la roba després de la rentadora usant una paret com a base i obtenint una optimització d’espai que salta a la vista.

interiorista barcelona

3. Una prestatgeria de vi com porta tovalloles

Aquí el títol ho diu tot, en usar la vella prestatgeria d’ampolles de vi com porta tovalloles, una idea perfecta per a banys.

Reforma baño barcelona madrid

4. Cuina amb dissenys intel·ligents

Aquesta cuina dissenyada per Standal té amb un cridaner disseny, però també amb pràctiques solucions que la fan funcional i pràctica.

A pesar que el refrigerador és petit i no compta amb congelador, es va integrar un sota els fogons, asi estalviem espai i comptem amb un electrodomèstic exclusiu per a aquesta tasca.

Oficina a casa!

reforma oficina barcelona precio

La part posterior s’obre per revelar una oficina a casa dividint la cuina de la resta de la casa, un disseny espectacular.

5. Emmagatzematge en les escales

A continuació apreciem com la primera fase de gir d’unes escales que condueixen a un segon nivell és transformat en un convenient espai d’emmagatzematge.

reformas pisos barcelona

6. Mirall de bany amb sorpresa

El disseny d’aquest mirall té 2 utilitats molt útils al moment d’estalviar espai.

Emmagatzematge desplegable!

Com podem veure es despleguen aquests 3 compartiments d’emmagatzematge de l’esquerra molt útils i els ganxos per penjar de la dreta.

decoradores de interiores

Alguna cosa que t’estalviarà un temps molt valuós en els matins a l’hora d’arreglar-se abans de sortir.

Tot torna a ocupar un espai mínim en tornar a plegar plegar els seus “gadgets”.

7. Organitzador d’aliments lliscant

Amb amb prou feines uns 20cm entre el frigorífic i la paret podem tenir un atractiu organitzador d’aliments lliscant on el menjar enllaunat i les espècies tindran el seu lloc sense allunyar-se dels altres aliments.

8. Imant per a bijuteria metàl·lica

Amb aquest senzillíssim truc ens estem estalviant temps en buscar pinces per al pèl o qualsevol bijuteria petita que contingui metall tan sol amb pegar una placa prima d’imant a la vora interna d’un calaix.

9. Organitzador d’utensilis de bany lliscant

Igual que l’organitzador d’aliments lliscant, amb un mínim espai en el nostre moble de bany, podem tenir un funcional i atractiu organitzador d’utensilis de bany lliscant, l’espai i l’organització es veurà molt bé i la funcionalitat de la cambra de bany creixerà molt.

10. Colgador de olles i paelles

Vaig donar adéu a la desorganització en la cuina amb aquest pràctic organitzador lliscable intern per a olles i paelles.

Si vols conèixer el pressupost per reformar el teu habitatge o part de la mateixa et convidem a escriure qualsevol dubte en el nostre formulari i et respondrem el mateix dia de la teva pregunta, tan sol fes clic aquí: FORMULARI.

Els tips 1 i 4 són dissenys Standal que també els pots trobar al següent enllaç

Una salutació de part de l’equip de Standal!

Standal a Sala Baño: “Gastro-Déco…Milky Way Coffee & Bar”

En el número 188 de la revista Sala Baño nos presentan la reforma de la cafetería bar Milky Way realizada por Standal. En el articulo encontramos todos los detalles del proyecto, incluso una pequeña muestra de lo que se puede comer en este local comercial ubicado en pleno corazón del Eixample de Barcelona.

Portada de la revista Sala Baño

Ver publicación

Disseny i decoració del clúster “Shop in Barcelona. Real Estate” del Barcelona Meeting Point

stand-standal-bmp2016Standal va ser seleccionat per dissenyar el clúster “Shop in Barcelona. Real Estate” en la 20a edició del Barcelona Meeting Point. Una zona de més 200 m2 composta per un “Business Lounge” (amb servei de bar) i una zona perimetral destinada a realitzar vendes i contactes amb agents immobiliaris i inversors dels diferents països que estan comprant actualment més residencial a Espanya. Un espai que va tenir una gran acollida per part dels participants durant la fira.

La decoració del clúster es va dividir en dos blocs o estils diferenciats però, sense desentonar en la decoració global. Per a la zona de bar-cafeteria es van utilitzar peces molt singulars, d’estil vintage i industrial, fabricades per diversos materials com el cuir, el ferro, la fusta … a més es van incorporar accessoris de colors més alegres, com el daurat de les llums o el blau turquesa, per suavitzar l’ambient més fred i sobri de l’espai.

Pel que fa a l’altra part de l’espai es va optar per un estil més ètnic, on es van utilitzar materials més suaus i més naturals. Es va utilitzar un mobiliari també adequat per exteriors que conviden més a la relaxació; fustes més clares, ràfies i tèxtils en tonalitats més neutres (beixos, grisos clars, …), i el color blanc per marcar la diferència al negre que predominava en l’ambient del bar.

Tot el mobiliari i accessoris de decoració utilitzats van ser de l’empresa La Forma. Una empresa de creació, desenvolupament i distribució de mobles i complements amb més de 30 anys d’experiència en el món de la llar i la decoració, i amb un ampli estoc que supera les 4.500 referències.

A part d’aquest espai, Standal va estar present en un estand ubicat al clúster “Reform Point” una zona per a empreses que es dediquen a les reformes, instal·lacions i rehabilitació d’habitatges, locals comercials i/o edificis. Volem aprofitar aquest article per agrair a tots els que vau passar pel nostre estand a la fira, per la vostra confiança i interès en els nostres serveis. Va ser un plaer conèixer-vos a cada un de vosaltres.

Finalment, us recordem que per a qualsevol consulta no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Imatge del Clúster “Shop in Barcelona. Real Estate”

Standal a la Vanguardia: “Como si fos nou”

Durant la Fira Barcelona Meeting Point 2016 La Vanguardia va publicar un article referent a l’augment de la compra d’immobles per reformar. Una solució més econòmica en comparació a la compra d’obra nova. En la publicació es recull l’opinió d’Hassan Zagui, el director d’expansió de Standal.

Article de la Vanguardia reformes pisos de compra

Si continues utilitzant aquest lloc, acceptes l'ús de les cookies. Més informació

Las opciones de cookie en este sitio web están configuradas para "permitir cookies" para ofrecerte una mejor experiéncia de navegación. Si sigues utilizando este sitio web sin cambiar tus opciones o haces clic en "Aceptar" estarás consintiendo las cookies de este sitio.

Cerrar