Terrasses Reformades per Standal

Standal en Hogarmania Magazine

Standal, liders en reformes integrals; a una entrevista per Hogarmania magazine de Karlos Arguiñano

La revista Hogarmanía Magazine, revista liderada pel famós xef Karlos Arguiñano, la qual està dedicada a la llar amb les millors receptes, entrevistes exclusives, decoració, consells per a la llar i molts més continguts; ha realitzat una entrevista als nostres professionals en la qual han tractat el tema de les terrasses

refromas barcelona

Terrassa en habitatge al carrer Bruc

A l’entrevista parlem sobre les tendències per aquest 2017 i donem consells de seguretat per saber com reformar-les. Un contingut molt útil que no pots deixar de veure.

Si estàs pensant en el bon temps que ve i les ganes que tens d’organitzar menjars amb família i amics a l’aire lliure; seguidament t’ajudarem a posar al dia les vostres terrasses després de l’hivern

Aspectes fonamentals per a l’inici d’un projecte

D’acord a les necessitats del client, espai i ubicació de l’immoble que se li apliqués la reforma integral – terrassa destaquem els principals aspectes a tenir en compte per al començament d’un nou projecte, en aquest cas la reforma integral d’una terrassa:

Espai: Tenint en compte el tema en qüestió i la reforma integral d’una terrassa, l’espai igual que un altre camp d’un habitatge és de molta importància, però a diferència dels altres, aquest és un espai a l’aire lliure on hem de tenir en compte la posició del sol per aprofitar la major lluminositat possible.

Clima: el principal objectiu en aquest tema és optimitzar la llum rebuda diàriament, tenint en compte que és la nostra posició geogràfica, la bona brisa i el sol mediterrani, aprofitar al màxim aquests valors per a la terrassa que estiguem disposats a reformar.

Ambients: Depenent de l’hora del dia generarem dos ambients, ombra i llum com resulti mes agradable per al client, i d’acord als seus gustos podrà prendre el sol o simplement asseure’s i prendre un cafè.

El nostre principal objectiu és la comoditat i satisfacció dels nostres clients oferint un espai agradable i còmode d’acord als seus gustos.

standal en hogarmania magazine

Standal en Hogarmanía Magazine | Tendència pel 2017

El rumb que té les futures reformes integrals de terrasses a Barcelona barregen la senzillesa amb la naturalesa, obtenint una connexió entre la decoració interior i exterior, agrupant materials purs i linees senzilles. La vegetació pren un rol important ja que s’encarrega de la part natural oferint colors relacionats amb l’estiu donant un to de vida a l’espai que s’ha reformat.

En quant als materials s’ha de destacar que siguin aptes per estar a la intempèrie, cal tenir en compte que abans de res es tindrà en compte el pensament del client, ja que hauràn alguns que prefereixin materials orgànics i altres sintètics.

Per finalitzar direm que tots els nostres projectes tenen en compte a cadascún dels integrants de la família generant espais per al seu màxim confort, respectant els criteris normatius.

Si vols conèixer el pressupost per reformar el teu habitatge o part de la mateixa et convidem a escriure qualsevol dubte en el nostre formulari i et respondrem lo més aviat possible a la teva pregunta, tan sols has de fer un clic aquí: http://standal.es/contacto/

Pots veure l’entrevista completa al següent enllaç: http://www.hogarmaniamagazine.com/n29/0041.html

Una salutació de part de l’equip de Standal!

Standal en “La Vanguardia”

La gran rehabilitació no creix suficient

Reformes integrals

Standal ha aparegut en el suplement Diners de La Vanguardia, ens explica que la superfície corresponent a la reformes integrals va créixer un 12% en 2016 segons la COAC (Col.legi d’Arquitectes de Catalunya), el qual cataloga a aquesta xifra com “totalment decebedora. És preocupant que, encara que hagi pujat lleument, la reforma integral encara està sota l’obra nova”

Escassa cultura rehabilitadora.

Mentre que el ràtio de rehabilitació per càpita de mitjana als països d’Europa Occidental va aconseguir els 1462 euros anuals, a Espanya solament va ser de 590 euros segons dades de Euroconstruct. Per Comerón a Espanya mai s’ha tingut molta cultura de manteniment i solament invertim entre un 2 i 4% del valor del nostre immoble per tenir-ho en bones condicions.

Amb l’objectiu de redreçar aquesta situació el Col·legi d’Arquitectes demana a les institucions entre altres mesures “més ajudes i millores de finançament, una simplificació del marc normatiu, més coordinació entre les administracions i un pacte consensuat, per la renovació urbana en tot l’àmbit català”.

Una altra dada significativa de la COAC és que dels 119 projectes visats en tota Catalunya durant el 2016 que superen els 5000m², solament cinc corresponen a intervencions en rehabilitació en la categoria d’habitatge (quatre a Barcelona i una a Berga).

En canvi, Óscar Nieto, director general de Standal empresa de reformes integrals, arquitectura, interiorisme i projectes hotelers i centres comercials, percep que “la rehabilitació s’està reactivant molt a Barcelona, encara que normalment es fa quan hi ha una transacció d’un edifici buit no massa gran, d’entre 600 i 1000 m², la tipologia per la qual hi ha mes oferta”.

Edifici de 4705m² en el Raval el projecte del qual de Reforma Integral preveu 22 pisos i 100 places de pàrquing

Més reformes integrals petites.

Una altra dada significativa de la COAC és que dels 119 projectes visats en tota Catalunya durant el 2016 que superen els 5000m², solament cinc corresponen a intervencions en rehabilitació en la categoria d’habitatge (quatre a Barcelona i una a Berga).

En canvi, Óscar Nieto, director general de Standal empresa de reformes integrals, arquitectura, interiorisme i projectes hotelers i centres comercials, percep que “la rehabilitació s’està reactivant molt a Barcelona, encara que normalment es fa quan hi ha una transacció d’un edifici buit no massa gran, d’entre 600 i 1000 m², la tipologia per la qual hi ha més oferta”.

empresas reformas integrales

Adaptació d’un espai semi – industrial de 300m² al centre de Barcelona transformat en un loft de disseny

Així, Nieto assegura que prop del 30% de la nostra activitat actual és les reformes integrals en edificis, assegurant que pel 2017 hi ha molt bones perspectives.

reformas barcelona

Recreació de com quedarà un bloc de 16 habitatges a la zona alta de Barcelona que s’està rehabilitant integralment

En opinió d’Oscar Nieto, “la gent aquesta cada vegada mes conscienciada de la rehabilitació, però sovint els feta enrere el 21% d’IVA a pagar en les grans reformes”

Si vols conèixer el pressupost per reformar el teu habitatge o part de la mateixa et convidem a escriure qualsevol dubte en el nostre formulari i et respondrem el mateix dia de la teva pregunta, tan sol fes clic aquí: FORMULARIO.

Una salutació de part de l’equip de Standal!

10 Solucions intel·ligents i simples per a habitatges petits

Un gran problema que es té en viure en un habitatge petit és com optimitzar l’espai. Per tal motiu Standal et porta 10 solucions intel·ligents i simples per a pisos o cases petites que faran que puguis aprofitar fins a l’últim centímetre disponible del teu habitatge. A continuació dissenys que brinden solucions creatives que estem segurs et van a inspirar i servir.

Assabenta’t aquí en Standal!

1. Sala d’estar amb sorpresa

Reformas integrales Barcelona

empresa de reformas integrales

Tot sembla normal, Veiem calaixos sota l’estructura de la butaca, però si llevem el coixí, descobrim alguna cosa sorprenent:

Més lloc de magatzematge!

Aquesta és una excel·lent solució per a pisos o casa que no tenen molt espai de magatzematge, fent que sigui molt més àmplia i en ordre.

2. Una paret com a base per assecar la roba

Ara observem com amb una simple instal·lació podem penjar la roba després de la rentadora usant una paret com a base i obtenint una optimització d’espai que salta a la vista.

interiorista barcelona

3. Una prestatgeria de vi com porta tovalloles

Aquí el títol ho diu tot, en usar la vella prestatgeria d’ampolles de vi com porta tovalloles, una idea perfecta per a banys.

Reforma baño barcelona madrid

4. Cuina amb dissenys intel·ligents

Aquesta cuina dissenyada per Standal té amb un cridaner disseny, però també amb pràctiques solucions que la fan funcional i pràctica.

A pesar que el refrigerador és petit i no compta amb congelador, es va integrar un sota els fogons, asi estalviem espai i comptem amb un electrodomèstic exclusiu per a aquesta tasca.

Oficina a casa!

reforma oficina barcelona precio

La part posterior s’obre per revelar una oficina a casa dividint la cuina de la resta de la casa, un disseny espectacular.

5. Emmagatzematge en les escales

A continuació apreciem com la primera fase de gir d’unes escales que condueixen a un segon nivell és transformat en un convenient espai d’emmagatzematge.

reformas pisos barcelona

6. Mirall de bany amb sorpresa

El disseny d’aquest mirall té 2 utilitats molt útils al moment d’estalviar espai.

Emmagatzematge desplegable!

Com podem veure es despleguen aquests 3 compartiments d’emmagatzematge de l’esquerra molt útils i els ganxos per penjar de la dreta.

decoradores de interiores

Alguna cosa que t’estalviarà un temps molt valuós en els matins a l’hora d’arreglar-se abans de sortir.

Tot torna a ocupar un espai mínim en tornar a plegar plegar els seus “gadgets”.

7. Organitzador d’aliments lliscant

Amb amb prou feines uns 20cm entre el frigorífic i la paret podem tenir un atractiu organitzador d’aliments lliscant on el menjar enllaunat i les espècies tindran el seu lloc sense allunyar-se dels altres aliments.

8. Imant per a bijuteria metàl·lica

Amb aquest senzillíssim truc ens estem estalviant temps en buscar pinces per al pèl o qualsevol bijuteria petita que contingui metall tan sol amb pegar una placa prima d’imant a la vora interna d’un calaix.

9. Organitzador d’utensilis de bany lliscant

Igual que l’organitzador d’aliments lliscant, amb un mínim espai en el nostre moble de bany, podem tenir un funcional i atractiu organitzador d’utensilis de bany lliscant, l’espai i l’organització es veurà molt bé i la funcionalitat de la cambra de bany creixerà molt.

10. Colgador de olles i paelles

Vaig donar adéu a la desorganització en la cuina amb aquest pràctic organitzador lliscable intern per a olles i paelles.

Si vols conèixer el pressupost per reformar el teu habitatge o part de la mateixa et convidem a escriure qualsevol dubte en el nostre formulari i et respondrem el mateix dia de la teva pregunta, tan sol fes clic aquí: FORMULARI.

Els tips 1 i 4 són dissenys Standal que també els pots trobar al següent enllaç

Una salutació de part de l’equip de Standal!

Standal a Sala Baño: “Gastro-Déco…Milky Way Coffee & Bar”

En el número 188 de la revista Sala Baño nos presentan la reforma de la cafetería bar Milky Way realizada por Standal. En el articulo encontramos todos los detalles del proyecto, incluso una pequeña muestra de lo que se puede comer en este local comercial ubicado en pleno corazón del Eixample de Barcelona.

Portada de la revista Sala Baño

Ver publicación

Disseny i decoració del clúster “Shop in Barcelona. Real Estate” del Barcelona Meeting Point

stand-standal-bmp2016Standal va ser seleccionat per dissenyar el clúster “Shop in Barcelona. Real Estate” en la 20a edició del Barcelona Meeting Point. Una zona de més 200 m2 composta per un “Business Lounge” (amb servei de bar) i una zona perimetral destinada a realitzar vendes i contactes amb agents immobiliaris i inversors dels diferents països que estan comprant actualment més residencial a Espanya. Un espai que va tenir una gran acollida per part dels participants durant la fira.

La decoració del clúster es va dividir en dos blocs o estils diferenciats però, sense desentonar en la decoració global. Per a la zona de bar-cafeteria es van utilitzar peces molt singulars, d’estil vintage i industrial, fabricades per diversos materials com el cuir, el ferro, la fusta … a més es van incorporar accessoris de colors més alegres, com el daurat de les llums o el blau turquesa, per suavitzar l’ambient més fred i sobri de l’espai.

Pel que fa a l’altra part de l’espai es va optar per un estil més ètnic, on es van utilitzar materials més suaus i més naturals. Es va utilitzar un mobiliari també adequat per exteriors que conviden més a la relaxació; fustes més clares, ràfies i tèxtils en tonalitats més neutres (beixos, grisos clars, …), i el color blanc per marcar la diferència al negre que predominava en l’ambient del bar.

Tot el mobiliari i accessoris de decoració utilitzats van ser de l’empresa La Forma. Una empresa de creació, desenvolupament i distribució de mobles i complements amb més de 30 anys d’experiència en el món de la llar i la decoració, i amb un ampli estoc que supera les 4.500 referències.

A part d’aquest espai, Standal va estar present en un estand ubicat al clúster “Reform Point” una zona per a empreses que es dediquen a les reformes, instal·lacions i rehabilitació d’habitatges, locals comercials i/o edificis. Volem aprofitar aquest article per agrair a tots els que vau passar pel nostre estand a la fira, per la vostra confiança i interès en els nostres serveis. Va ser un plaer conèixer-vos a cada un de vosaltres.

Finalment, us recordem que per a qualsevol consulta no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Imatge del Clúster “Shop in Barcelona. Real Estate”

Standal a la Vanguardia: “Como si fos nou”

Durant la Fira Barcelona Meeting Point 2016 La Vanguardia va publicar un article referent a l’augment de la compra d’immobles per reformar. Una solució més econòmica en comparació a la compra d’obra nova. En la publicació es recull l’opinió d’Hassan Zagui, el director d’expansió de Standal.

Article de la Vanguardia reformes pisos de compra

Standal estarà present al Barcelona Meeting Point

logo-meeting-point-bcn

Per primera vegada, Standal participarà en la 20a edició del Barcelona Meeting Point (BMP), el principal esdeveniment immobiliari professional i internacional d’Espanya que se celebrarà del 19 al 23 d’octubre a les instal·lacions del recinte firal de la Fira de Barcelona (Palau nº8).

En tan sols cinc dies, ofereix la possibilitat de contactar amb les personalitats més rellevants del sector, conèixer les millors oportunitats d’inversió, aconseguir finançament per a un projecte, aprendre les últimes tendències de la indústria immobiliària, trobar inversors per a un producte determinat i, en definitiva, fer negoci. BMP consta de tres parts diferenciades: el “Salón Profesional”, el “Salón Gran Público” i el “Symposium Internacional”.

Standal estarà present en un estand ubicat al clúster “Reform Point” (creat en l’edició del 2015) dins el “Salón Gran Público”. Una zona per a empreses que es dediquen a les reformes, instal·lacions i rehabilitació d’habitatges, locals comercials i/o edificis. És per això que amb més de 35 anys d’experiència en aquest sector Standal no podia faltar.

Així mateix, el nostre estudi ha estat escollit per dissenyar i decorar l’espai “Business Louge” ubicat a la àrea exclusiva “Shop in Barcelona. Real Estate” (amb servei gratuït de cafeteria durant tot el dia) i amb una zona perimetral d’exposició amb espais de 12 m2 personalitzats on poder realitzar vendes i contactes amb agents immobiliaris i inversors dels diferents països que estan comprant actualment més residencial a Espanya (França, Regne Unit, Bèlgica, Holanda, Països Escandinaus, Alemanya i Suïssa), i per descomptat, mantenint l’assistència de visitants russos i xinesos.

Si estàs pensant reformar el teu habitatge o negoci, o realitzar qualsevol tipus d’obra nova et convidem a que vinguis a veure’ns a l’estand de Standal, el nostre equip estarà encantat d’atendre’ls.

Home Staging: reformar un habitatge per vendre o llogar

Interiorista per a projectes de Home Staging a Barcelona

El Home Staging és una tècnica de màrqueting (originària d’Estats Units) que consisteix a preparar un habitatge per llogar-lo o vendre’l més ràpidament i al millor preu. En els últims anys a Standal hem incrementat el nombre de projectes de reformes i de decoració destinats a aconseguir la comercialització dels immobles dels nostres clients, i creiem que és una necessitat que anirà en augment en el nostre mercat. Read more

Dissenys de banys moderns Standal

Dissenys de banys moderns Standal

En aquest article us volem presentar alguns dels banys dissenyats i reformats per Standal. El disseny i la reforma de banys és un dels serveis més sol·licitats pels nostres clients. Els motius solen ser diversos però principalment per ser una de les estànces que més s’utilitza en l’habitatge i per tant una de les que més es deteriora al llarg dels anys. A més de que un bon disseny adaptat a les diferents necessitats en el nostre bany facilita la nostra vida quotidiana. Read more

Els petits comerços locals aposten per l’interiorisme

Reforma franquícia panadería El Taller

Fleca cafeteria “El Taller” a Santa Coloma de Gramanet – Standal

Segons afirma Habitissimo, el portal online de reformes i serveis per a la llar, “la inversió en interiorisme en els petits comerços es rendibilitza en menys d’un any“.

Aquesta és una de les conclusions que podem extreure de l’article titulat “Las tiendas de barrio se visten de diseño y duplican ventas” publicat a la web d’Habitissimo. Publicació on també apareix l’opinió del nostre interiorista Luis Ruiz, expert en el disseny d’espais comercials i residencials. Read more