5 novembre, 2015 Standal

Publicació sobre la cuina del projecte Sta. Coloma a Houzz

Cocina Santa Coloma en Houzz

La cuina del nostre projecte de disseny d’interior d’un habitatge a Santa Coloma de Gramenet va ser escollida Cuina de la setmana al portal d’interiorisme Houzz. Esther Algara ens va tornar a enamorar amb un nou post titulat Cocina de la semana: Un espacio a todo color con despacho incorporado on ens explica tots els detalls i secrets que amaga aquesta cuina.

Cuina i despatx: un mateix espai en color fúcsia.

Carolina Luzón i Luis Ruiz, dos dels nostres interioristes de Standal, es van encarregar de transformar un pis de dimensions reduïdes (50 m2) amb l’objectiu de crear un espai únic per allotjar la cuina i la sala d’estar, i mantenir les dues habitacions del pis. Els propietaris, amb dos fills petits, també volien aprofitar la reforma per crear espais d’emmagatzematge.

Estança que alberga la Sala d'estar, menjador i cuina. Reforma integral realitzada per l'estudi d'arquitectura Standal.

En el disseny es va projectar la unió del rebedor, cuina, sala d’estar i una habitació per aconseguir un espai obert donant protagonisme a la zona de cuina gràcies al cromatisme escollit, un contrast entre el fúcsia pur brillant del taulell i frontal de la cuina i el negre matissat de l’espai d’emmagatzematge i resta de parets.

La cuina està dividida a dos costats, la zona d’aigües a una banda, que també té la columna de forn i microones i el rentaplats integrat; i en l’altre costat, es troba la zona de focs, amb la campana extractora oculta i integrada en l’armari i la nevera.

Cuina amb zona de focs de color fúcsia. Reforma integral realitzada per l'estudi d'arquiectura Standal.

Quins altres detalls amaga el pis? La cuina d’aquest habitatge és més que una cuina, i en ella trobem un petit despatx integrat que queda ocult darrere d’unes portes d’armari. A més, aquest mòdul també serveix d’element separador amb el rebedor.

Cuina amb un petit despatx integrat. Reforma integral realitzada per l'estudi d'arquitectura Standal.

Si vols saber més detalls sobre la cuina del projecte Sta Coloma descarrega’t el pdf de l’article complet de Houzz.

[ut_button color=”theme-btn” target=”_self” link=”http://standal.es/wp-content/uploads/2015/11/Artículo-reforma-cocina-Sta-Coloma-en-Houzz.pdf” size=”small” title=”Descarregar article de Houzz” ]Descarregar pdf[/ut_button]