12 gener, 2016 Standal

Publicació de la reforma Loft Barcelona a Homify

Portada artículo en Homify

La reforma integral del Loft realitzada per Standal ha estat un dels projectes que més ha triomfat en les xarxes socials. Un exemple d’això el trobem en el popular portal de decoració Homify, on ens han publicat un article molt complet sobre la reforma Loft Barcelona. En el post titulat Increíble loft industrial en Barcelona la blogger de decoració Vanesa Matesanz ens dóna conèixer tots els racons d’aquest habitatge.

Un loft d’estil industrial en ple centre de Barcelona

Comença el recorregut a la zona d’estar de l’habitatge. Destaca les grans dimensions de l’espai, ja que es tracta d’un espai diàfan i obert. Aquí s’han creat dos ambients diferents: el saló i una zona tipus chill out. El disseny aprofita la il·luminació natural gràcies a un finestral de grans dimensions que li atorga caràcter industrial a l’espai i permet l’entrada de la llum.

El recorregut que pren l’article segueix cap a la cuina-menjador, que és un dels espais més atractius de l’habitatge. Vanesa ho descriu com “un espai d’estil modern, molt funcional i atractiu, al qual no li falta de res”. I és que el disseny s’ha cuidat fins a l’últim detall, i del que destaca l’espectacular taula de fusta i les cadires del menjador amb les petites llums penjants de diferents tons com a element decoratiu.

Cuina - menjador a un loft d'estil industrial

El recorregut per l’habitatge segueix a la planta inferior del loft. Aquest accés es realitza a través d’unes escales metàl·liques on s’ha situat una gran llibreria integrada que remarca l’estil industrial a la decoració. Del dormitori principal destaca la combinació de diferents materials i el contrast de tonalitats i colors. També la col·locació d’un projector i una pantalla de projecció que queda plegada al sostre per veure cinema des del llit. També anomena l’espaiós bany tipus suite d’aquest dormitori.

Dormitori principal amb projector cine - reforma integral Standal

De l’habitació infantil ens parla de l’espai de doble alçada separat per una escala que amaga un petit espai amb un sofà. En aquesta estança s’ha buscat un estil infantil més clàssic amb tons clars i vinils decoratius a les parets.

Habitació infantil - Empresa de reformes Standal

I finalment visita al bany principal del qual destaca que tots els elements queden suspesos en les parets i la gran amplitud de l’espai. Afegir que la dutxa és molt àmplia i té integrada una prestatgeria d’obra.

Si vols llegir l’article sencer de Vanesa Matesanz dóna-li clic al botó.

Veure publicació de Homify

No et perdis el vídeo de la transformació del loft!