Reforma parcial de pis al Camp de l’Arpa del Clot

En aquest projecte de reforma de la zona de dia d’un habitatge ubicat al Passeig Maragall de Barcelona, ​​es van remodelar el saló-menjador, la cuina, un bany i els passadissos.

L’equip de Standal va optar per la creació d’espais oberts, pràctics i funcionals. La decoració escollida és d’estil contemporani utilitzant elements de peces de tall clàssic i línies rectes. Els colors escollit són tons neutres, com el blanc en els mobles de la cuina en contrast amb el negre dels taulells i el front de cuina; també els tons beix de les parets i del mobiliari de la zona d’estar.

La cuina d’estil minimalista i funcional és un dels elements més destacats d’aquesta reforma. De línies molt netes i sòbries s’ha fet un disseny en paral·lel amb una zona d’emmagatzematge i electrodomèstics encastats i al davant, la zona de treball i la zona de focs i aigua amb mobles baixos i alts que també serveixen per a l’emmagatzematge.

La part més personalitzada de l’habitatge la trobem en el moble del saló que està compost per làmines de fusta distribuïdes en vertical i que dóna un toc elegant i exclusiu a l’espai.

 

Standal | Barcelona - Madrid - Eivissa

Disseny i execució de projectes

 

Si continues utilitzant aquest lloc, acceptes l'ús de les cookies. Més informació

Las opciones de cookie en este sitio web están configuradas para "permitir cookies" para ofrecerte una mejor experiéncia de navegación. Si sigues utilizando este sitio web sin cambiar tus opciones o haces clic en "Aceptar" estarás consintiendo las cookies de este sitio.

Cerrar