Reforma de pis a la Vila Olímpica del Poblenou

Els dissenyadors d’interiors van decidir transformar aquest pis barceloní per donar-li un aspecte més modern, però mantenint la funcionalitat i confortabilitat. En aquesta reforma es va condicionar la zona d’estar, la cuina, un dormitori amb bany privat i els passadissos.

Es va apostar pel contrast del color blanc a les parets amb el color fosc del parquet dels terres, que juntament a la potenciació de l’entrada de llum natural, s’aconsegueix realçar l’efecte d’amplitud i així donar protagonisme als elements decoratius. Es va escollir un mobiliari de eclèctic, que combina diferents fustes nobles amb elements de colors, per donar-li un toc desenfadat i modern.

La gran porta corredissa de fusta que separa la zona d’estar de l’habitatge amb la resta de la casa és un dels elements que més caràcter imprimeixen en l’estança. Comparteix protagonisme amb la llibreria d’obra que ocupa un pany de paret del saló, que destaca pel color gris fosc del fons.

Standal | Barcelona - Madrid - Eivissa

Disseny i execució de projectes

 

Si continues utilitzant aquest lloc, acceptes l'ús de les cookies. Més informació

Las opciones de cookie en este sitio web están configuradas para "permitir cookies" para ofrecerte una mejor experiéncia de navegación. Si sigues utilizando este sitio web sin cambiar tus opciones o haces clic en "Aceptar" estarás consintiendo las cookies de este sitio.

Cerrar