19 novembre, 2015 Standal

Èxit de la nostra reforma Bruc a Habitissimo

Reforma Bruc en Habitissimo

En aquest post us volem presentar la nostra reforma integral d’un pis ubicat a l’Eixample de Barcelona. Un projecte que vam publicar a Habitissimo, el principal portal d’obres i reformes d’Internet, i que va causar molt bona acceptació en la seva comunitat social, principalment el disseny del bany. Vols saber el per què? A continuació t’ho expliquem.

Reforma Bruc, barreja equilibrada entre l’estil clàssic i modern.

A la reforma integral d’aquest habitatge s’han volgut conservar alguns elements del pis original, que barrejats amb el mobiliari i decoració de disseny avantguardista li aporten un toc d’elegància i distinció. Cal destacar la conservació de les motllures i teginats dels sostres, els finestrals i portes, així com les vidrieres decoratives.

Si comencem el recorregut per la zona de dia, ens trobem el menjador i la zona d’estar que ocupen un espai ampli. Al saló hi trobem dues peces de sofà de pell en to fosc amb potes d’acer acompanyada per una taula de vidre amb un dibuix imprès de color negre. A la paret queda suspès un moble de formes molt simples del mateix color que el sofà que emmarca l’equip audiovisual.

Menjador de la reforma de pis Bruc. Estudi de disseny d'interiors Standal

Al costat oposat de la sala trobem la zona de menjador, que destaca per la taula de vidre suspesa sobre peces de formigó, i que està coronada amb un llum de globus en crom de disseny avantguardista. Destaca també el mirall de grans dimensions que es troba just al costat oposat que el finestral, aportant llum i gran amplitud a l’espai.

Saló reformat per l'empresa de reformes integrales Standal.

L’espai del saló i menjador dóna accés a una galeria, i a la vegada aquesta dóna a parar al pati central típic del districte de l’Eixample de Barcelona. A la galeria, que ocupa l’espai de despatx, han deixat al descobert els totxos i els sostres de volta catalana.

Galeria amb despatx. sostre amb volta catalana. Empresa de reformes integrals Standal

El pati, de grans dimensions, s’ha recobert amb una tarima, especial per a exterior, fàbricada per materials tecnològics compostos, i a més es va construir un gran jardí vertical. El mobiliari exterior, en estil rococó en blau, li dóna un toc eclèctic a l’espai.

Pati típic Eixample Barcelona. Reforma realitzada per l'empresa Standal.

La cuina queda oberta donant continuïtat a tot l’espai de dia. El mobiliari, en negre brillant, contrasta amb l’acer inoxidable de la península que ocupa la zona de focs i aigua. La campana extractora Ye de Elica és l’element que corona i dóna caràcter a aquesta cuina de línies molt simples.

Dissny de cuina Standal. Reforma integral Bruc (Barcelona)

En el passadís distribuïdor s’han conservat els finestrals amb vidres gravats i vitralls, com a element decoratiu. L’espai està totalment buit i la il·luminació és el principal protagonista. L’artificial, mitjançant un làmpada de Skydro Artemide, que recorden gotes de mercuri. I la llum natural, entra obrint els finestrals que deixen al descobert un vidre que ocupa tota la finestra i que ajuda a donar continuïtat cap al pati de llums que està presidit per una escultura de dues peces de formes corbes. Aquest pati permet l’entrada de llum a les zones de descans.

Passadís amb làmpada efecte mercuri. Reforma Bruc Barcelona. Standal

Pati de llums amb escultura. Reforma Integral Bruc

El dormitori principal destaca per les línies sòbries. El llit de la firma de Daniele Lago es recolza sobre una sola pota i dóna la impressió que estigui suspès a l’aire gràcies a una il·luminació ben estudiada.

Dormitori amb efecte flotant. Empresa de reformes Standal.

L’espai de vestidor i el bany principal de l’habitatge és un dels espais més característics d’aquesta reforma. La dutxa de vidre a quatre vents a mode de vitrina és l’element central on es distribueixen els altres. El propietari del pis és un amant de les camises que ocupen tot un pany de paret del vestidor. La banyera s’obre a un finestral que en realitat és el mirall que hi ha al menjador, que deixa entrar la llum natural, però impedeix ser vist. S’ha volgut jugar amb el joc cromàtic de tons foscos en contraposició al terra i a les peces de color blanc del bany.

Bany amb vestidor. Reforma Bruc Barcelona. Standal

Bany reformat per l'estudi de disseny d'interiors Standal.

Tota la casa està equipada amb dispositius de domòtica que fan més fàcil i còmoda la vida del seu propietari.

Si vols saber més sobre aquesta reforma integral visita la nostra galeria d’imatges del projecte Bruc.

Veure publicació de habitissimo
 

Si continues utilitzant aquest lloc, acceptes l'ús de les cookies. Més informació

Las opciones de cookie en este sitio web están configuradas para "permitir cookies" para ofrecerte una mejor experiéncia de navegación. Si sigues utilizando este sitio web sin cambiar tus opciones o haces clic en "Aceptar" estarás consintiendo las cookies de este sitio.

Cerrar