Reforma d’una terrassa en un àtic d’Esplugues

L’objectiu de la reforma integral d’aquesta terrassa era aprofitar al màxim l’espai de què es disposava i que el disseny estigués pensat per a gaudir-la amb la família i els amics durant tot l’any.

Els interioristes Miguel Pulido i Luis Ruiz es van inclinar per crear una terrassa amb diferents usos: una zona de solàrium, el menjador i la zona tipus chill out. A més es va aprofitar per crear una zona d’estar en un porxo amb un sistema de tancament plegable, que permet gaudir d’aquest espai tant a l’estiu com a l’hivern.

El principal protagonista de la terrassa és sens dubte el recobriment de fusta de color gris clar del terra i parets que aconsegueix donar continuïtat visual a l’espai. Es va utilitzar una fusta de gran qualitat resistent als agents atmosfèrics i meteorològics. Gràcies al terra de fusta es va poder anivellar el sòl de la terrassa i ocultar els elements que són poc estètics, com són els desguassos i humitats.

Es va col·locar mobiliari exterior de tonalitats grisenques integrada amb el color de la fusta aportant una estètica moderna i equilibrada. Per al porxo es va crear una zona de relax i TV i es va construir un petit lavabo. Sens dubte és una terrassa increïble perfecta per a qualsevol vetllada i amb uns acabats molt elegants.

Standal | Barcelona - Madrid - Eivissa

Disseny i execució de projectes

Si continues utilitzant aquest lloc, acceptes l'ús de les cookies. Més informació

Las opciones de cookie en este sitio web están configuradas para "permitir cookies" para ofrecerte una mejor experiéncia de navegación. Si sigues utilizando este sitio web sin cambiar tus opciones o haces clic en "Aceptar" estarás consintiendo las cookies de este sitio.

Cerrar