4 desembre, 2017 Mariam

Decoració amb flamencs, la tendència en interiorisme que arrasarà la propera temporada

Els flamencs van a estar molt presents en la teva vida i, sobretot, en la teva decoració. En Standal, com volem oferir-te sempre les últimes notícies i les últimes tendències, com a experts en interiorisme a Barcelona que som, avui t’anem a parlar d’ella.

 


El color dels flamencs, tan únic i inconfusible ha arribat al món de la decoració per quedar-se i segur que d’aquí a una mica Pantone ho fa color de l’any. Ells van a ser els grans protagonistes de papers, vinils, vaixelles, coixins, cobertors, peces de mobiliari de qualsevol índole i tu hauries de tenir en compte això per omplir la teva llar de petits detalls i tenir aquesta exòtica tendència en la teva vida.

 

Si no ets molt d’arriscar una vaixella pot ser la teva millor elecció. Dotaràs de color i alegria el moment, tindràs l’última tendència en la taula i,mai millor dit, seràs l’enveja dels comensals per estar a l’última. Però, molt important, no abusis d’aquesta tendència, combina-la amb unes estovalles llises o serà excessiu.

 


Però si ets de arreisgar aquesta idea que t’anem a comentar pot ser que et vaig deixar fascinada i no vegis el moment de posar a la feina. En Standal, experts en interiorisme a Barcelona, ens encanta l’original i atrevit amb estil i personalitat per això mateix et suggerim una paret amb paper pintat de flamencs, però la resta en tons llisos. T’agrada?

 

No dubtis més i posa’t a la feina o, per què no, si t’agrada la idea crida’ns perquè puguem oferir-te un pressupost detallat de què és el que li falta a la teva llar per estar a l’última. Confia en Standal i no et penediràs.