Disseny de la cafeteria-degustació “Breik” a Barcelona.

Reforma d’un local de 80 m2, situat al carrer Tallers de Barcelona, per ubicar una cafeteria-degustació.

Els interioristes de Standal encarregats del projecte, van buscar un disseny fresc, lluminós i desenfadat. Es va apostar per un disseny simple amb línies pures i per l’ús de tons pastel i fustes clares evocant la frescor de l’estil nòrdic.

El paviment de tot el local és un porcellànic destonificat, a l’igual que el revestiment que es troba al darrera de la barra.

La zona de venda es va fabricar amb taulers melaminitzats de la marca Egger que imiten a la perfecció a la fusta natural amb els taulells d’aglomerat de quars. Les estructures interiors per a l’exposició del producte es van fabricar amb xapa de ferro lacada en blanc mat. Tant les rajoles de la paret de la marca Vives com les lluminàries tipus campana ens donen un estil industrial, suavitzat pel color blau pastís mat.

A la sala es va jugar amb el blau pastís de la paret a l’igual que el lacat personalitzat RAL de les llums per crear així la connexió de les dues zones.

Per a la zona de taules es va optar per unes cadires del grup mobiliari La Forma. Pel que fa a les taules i bancs, es van fabricar a mida amb taulers de Egger (a l’igual que els mostradors) i els peus i estructures amb tub i xapa de ferro natural envernissat.

L’element principal de la sala el trobem en l’enorme gelosia feta a mida també en tub de ferro natural envernissat on les soldadures són vistes, sense polir, aconseguint així el toc industrial que buscàvem. En aquesta gelosia hem integrat composicions verticals amb productes artificials i liofilitzats.

Standal | Barcelona - Madrid - Eivissa

Disseny i execució de projectes

 

Si continues utilitzant aquest lloc, acceptes l'ús de les cookies. Més informació

Las opciones de cookie en este sitio web están configuradas para "permitir cookies" para ofrecerte una mejor experiéncia de navegación. Si sigues utilizando este sitio web sin cambiar tus opciones o haces clic en "Aceptar" estarás consintiendo las cookies de este sitio.

Cerrar