Reforma integral de pis a Sant Gervasi

En aquesta reforma integral d’un pis ubicat al carrer Amigó de Barcelona, ​​la interiorista Sandra González va dissenyar la distribució de les estances del l’habitatge amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels clients. El projecte requeria transformar la distribució de les estances del pis per crear dos espais independents amb espais comuns per a la convivència entre una parella jove i la mare d’un dells.

Per aconseguir-ho es va optar per crear una zona comuna conformada pel saló-menjador, la cuina i el bany; un espai per a la parella amb un dormitori principal tipus suite amb el seu bany complet i amb vestidor; i una zona independent per a la mare conformada per un dormitori, un petit bany i un estudi.

En la decoració es va buscar un equilibri entre un estil clàssic colonial amb tocs de modernitat, combinant colors marrons, crema i blancs. Es van aprofitar alguns elements decoratius de l’antic habitatge, com el sostre amb volta catalana, que li aporta encant i dóna personalitat a l’habitatge.

Cal destacar el vestidor obert del dormitori principal, que queda amagat darrere de la capçalera del llit. També l’elecció del sòl hidràulic amb tocs modernistes contrastat amb les dues portes corredisses de vidre a la cuina.

Si vols descobrir més detalls d’aquest projecte no et perdis el reportatge sobre la reforma del Carrer Amigó a BTV.

Reportatge del pis a la cadena de televisió BTV

Standal | Barcelona - Madrid - Eivissa

Disseny i execució de projectes

Si continues utilitzant aquest lloc, acceptes l'ús de les cookies. Més informació

Las opciones de cookie en este sitio web están configuradas para "permitir cookies" para ofrecerte una mejor experiéncia de navegación. Si sigues utilizando este sitio web sin cambiar tus opciones o haces clic en "Aceptar" estarás consintiendo las cookies de este sitio.

Cerrar